«Έκλεισαν» και άλλοι παίκτες στον Αρκαδικό-Καμμία εξέλιξη ακόμα για την συμμετοχή στην Α2

«Έκλεισαν» και άλλοι παίκτες στον Αρκαδικό-Καμμία εξέλιξη ακόμα για την συμμετοχή στην Α2

Ιούλιος 18, 2009 - 18:36

Χωρίς εδώ και πολύ καιρό η ομάδα του Αρκαδικού να έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλει γενέσθαι στις αγωνιστικές εκκρεμότητες της ομάδας οι όποιες ειδήσεις προέρχονται μόνο από διάφορες πηγές που ουσιαστικά διαρρέουν κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες για την τοπική ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες αρκετά δημοσιεύματα «φωτογράφησαν» τον ΣΕΦΑ να κλείνει την πρώτη του φετινή μετεγγραφή με την απόκτηση του Μύρων Παπαδάκη, του νεαρού playmaker από τον Ίκαρο Καλλιθέας. Την ίδια ώρα πάντως καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει σχετικά με αυτό το θέμα.

Ενίσχυση με Σιζόπουλο…

Πάντως σαν να μην έφτανε μόνο η παραπάνω κίνηση του Αρκαδικού, νέα δημοσιεύματα ήρθαν για να προστεθούν σχετικά με την όποια μετεγγραφολογία «παίζει» έντονα τις τελευταίες ημέρες για τους «κυανόλευκους». Αναλυτικότερα στον Αρκαδικό, φαίνεται να έχει «κλείσει» και ο Ανδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο ICBS. Ο Σιζόπουλος είναι γεννημένος το 1983, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ο εν λόγω παίκτης έχει περάσει στο παρελθόν από τον Έσπερο Καλλιθέας (1999-2001), ΑΠΟΕΛ (20001-2004), ΑΕΚΤ (2004-2005), Παπάγου (2005-2006), Μίλωνα (2006-2007), Νήαρ Ήστ (2007-2008) και ICBS (2008-2009). Αποτελεί παίκτης με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι καμμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμη από τον Αρκαδικό.

Και ο Χρήστος Λυμπερόπουλος…
Ανεπίσημα και όχι επίσημα φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι έχει «κλείσει» και ο νεαρός Χρήστος Λυμπερόπουλος. Ο νεαρός παίκτης είναι γεννημένος στις 04/05/1988, αγωνιζόταν στον Ιωνικό Ν.Φ. και το περασμένο Καλοκαίρι είχε συμπεριληφθεί στην Εθνική Νέων Ανδρών ύστερα από επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Σιγάλα, ως συμπαίκτης του Αντώνη Μιχάλογλου. Έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση αρκετά είναι τα δημοσιεύματα για το κλείσιμο συμφωνίας των δύο πλευρών.

Φήμες για ακόμη δύο…
Οι παραπάνω τρεις περιπτώσεις μπορεί να αποτελούν επίσημη ανακοίνωση, αλλά έχουν δει το φως της δημοσιότητας από αρκετά ηλεκτρονικά και διάφορα έντυπα μέσα. Την ίδια ώρα όμως έχει ακουστεί έντονα ότι στον Αρκαδικό έχουν κλείσει ακόμη δύο παίκτες. Ο πρώτος φέρεται να έχει δώσει τα χέρια εδώ και αρκετές ημέρες (πριν καν παίξουν τα ονόματα των Παπαδάκη, Σιζόπουλου και Λυμπερόπουλου), ο οποίος φαίνεται να αφήνει την Αθήνα για την Τρίπολη. Παράλληλα ο δεύτερος φέρεται να είναι γνώστης της τοπικής μπασκετικής πραγματικότητας (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), επιστρέφοντας ύστερα από θητεία σε σημαντικούς συλλόγους των μεγάλων Εθνικών κατηγοριών, για χάρη του Αρκαδικού. Το όνομα αυτού Γιώργος Σουρλής ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Καλαμάτα, ΑΕΚ, Αιγάλεω και Δάφνη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν τις αμέσως επόμενες ημέρες και για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Καμμιά εξέλιξη με φόντο την Α2…
Την ίδια ώρα στο «στρατόπεδο» του Αρκαδικού και συγκεκριμένα στα γραφεία του συλλόγου όπου καθημερινά δίνουν το παρόν οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου, η αναμονή συνεχίζεται για το που τελικά θα αγωνίζεται ο Τριπολιτσιώτικος σύλλογος τη νέα σεζόν. Όσο περνάει ο καιρός τα περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο, καθώς μειώνονται όλο και περισσότερες οι επιλογές και τα χρονικά περιθώρια ούτως ώστε η διοίκηση να οργανωθεί και να προετοιμάσει το σύλλογο για συμμετοχή στην Α2.
Ούτε στην Ολύμπια Λάρισας, αλλά ούτε και στο Αιγάλεω όπου έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι παράγοντες των συλλόγων, δεν έχει ακόμη υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Μάλιστα με βάση την απόφαση της ΕΣΑΚΕ, τουλάχιστον για την περίπτωση της Ολύμπιας ο Αρκαδικός μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου. Αυτό το ενδεχόμενο αλλά και το μεγάλο «άνοιγμα» που η ομάδα πραγματοποίησε οικονομικά την περασμένη χρονιά, έχουν δημιουργήσει σοβαρότερες επιφυλάξεις στους διοικούντες του συλλόγου σε σχέση με πέρυσι.
Πληροφορίες «θέλουν» τη διοίκηση του Αρκαδικού να προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτευχθεί παράλληλα η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων, εκτός βέβαια αν στην πορεία προκύψουν νέες επενδυτικές προσφορές που θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Πλέον όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει καμμία εξέλιξη, όλο και περισσότερο φαίνεται ότι θα εκδηλώνεται ανεπίσημα και η επιθυμία από τους ανθρώπους της διοίκησης, η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ακόμη πάντως και γι’ αυτό το θέμα επίσημη τοποθέτηση από το σύλλογο δεν υπάρχει και επομένως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: